May

Okul tanıtım ziyaretlerimize Vehbi Necip Savaşan ve Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulları ile başladık. Öğretmenlerimize ve okullarımıza teşekkür ediyoruz.

May

“Ergen Sorunları ve Anne Baba Yaklaşımı” konusunda 02 Mayıs Perşembe saat 14:00'te okulumuz konferans salonunda Uzm. Psk. Dan. Sait ÖZDEMİR tarafından seminer verilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

“Ergen Sorunları ve Anne Baba Yaklaşımı” konusunda 02 Mayıs Perşembe saat 14:00'te okulumuz konferans salonunda Uzm. Psk. Dan. Sait ÖZDEMİR tarafından seminer verilecektir.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte UZAYMER’i  hep birlikte ziyaret ettik.

Nis

Ramazan ayında oruç tutan öğrencilerimizi farkındalık oluşturmak adına ödüllendirdik.

Mrt

Okul tanıtımları kapsamında Adana'mızın güzide okullarından olan Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik. İlgi ve alakaları için teşekkür ederiz.

Mrt

Sayın Veli, 8 sınıf LGS başvuruları başlamıştır, başvuru yapmak isteyen velimizin bizzat  okula gelerek başvurusunu onaylatması gerekmektedir, iyi günler dileriz.

Mrt

Mübarek Ramazan Ayını hatırlatmaya devam ediyoruz. Bugün de Ramazan Ayı klasiği olan Ramazan davulu eşliğinde Ramazan manileri söyledik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ‘u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 34 adet 1000 tl'lik yardım kartlarımız hazır. Hayırseverlerimizden Rabbimiz razı olur inşallah.

Mrt

Mübarek Ramazan ayının gelişini, öğrencilerimize Ramazan ayının vazgeçilmezi geleneksel Osmanlı macunu ikram ederek karşıladık.

Mrt

Yüreğir İmam Hatip Okulları olarak Ramazan bilinci oluşturma adına “Hoş geldin Ramazan” etkinliği düzenledik. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz.