ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Aralık ayının en temiz sınıflarını tebrik ederiz.

Ock

Adana il geneli yapılan yarışmalara katılan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Gösterdikleri başarılar için kendilerini tebrik ediyoruz.

Ock

Yapmış olduğumuz Kazanım Sınavlarında Şube 1.si olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz "15 Temmuz Şehitleri Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Bu yıl Adana'da gerçekleştirilecek olan Teknofest için başvurular başladı.

Ara

Sıfır Atık Projesi kapsamında; hammadde kaynaklarının tükenmesini önlemek adına geri dönüşüm ile çanta yapan öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Çukurova baştan başa şehitler ve kahramanlar diyarıdır, bizler de tarihimizi yaşamak ve yaşatmak adına Yeşiloba Şehitler müzesini ziyaret ederek Adana'nın tarihinde yaşamış olduğu bu zulmü öğrencilerimizle hissetmiş olduk.

Ara

“İlk Başörtün Bizden” Projemiz kapsamında ilk defa örtünen öğrencilerimize başörtülerini hediye etmeye devam ediyoruz.

Ara

İlimizdeki kütüphaneleri geziyoruz. Bu yıl ilk gezimizi Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezinde yer alan İl Halk Kütüphanemize gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzdan 25 öğrencimize mont ve ayakkabı yardımı yapıldı. Hayırseverlerimizden Rabbim razı olur inşallah.

Ara

“Gençlik, Kariyer ve Gelecek” konusunda 07 Aralık Perşembe günü saat 10:30 da okulumuz konferans salonunda Prof.Dr.Aykut GÜL tarafından seminer verilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

Okulumuzda cuma günü yapmış olduğumuz hayır yarışında toplanan 63.415 TL’yi İl Müftümüze teslim ettik. Rabbim emeği geçenlerden ve katkı sağlamayı nasip ettiklerinden razı olur inşallah.

Kas

“Her Cuma, Bir Cami” Projemiz kapsamında bu cuma namazını Yüreğir Muhammediye Camisi'nde kıldık.