Kas

Okul girişimizi ayetlerle süslemeye devam ediyoruz.

Kas

“Öğrenci Başarısını Arttırmada Ailenin Rolü” konusunda 23 Kasım Perşembe günü saat 10:30 da okulumuz konferans salonunda Prof.Dr.Oğuz KUTLU tarafından seminer verilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

Ara tatilde 8. sınıf öğrencilerimize yönelik "Kazanım Sınavlarımız" devam ediyor.

Kas

Okulumuzda yürütülen “İlk Başörtün Bizden” Projemiz kapsamında başörtüsü takmaya başlayan öğrencilerimize başörtüleri İl Müftümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz , Seyhan İlçe Müftümüz, Adana Önder Başkanımız, Şube Müdürümüz, Sarıçam İlçe Müdürümüz ve Belediye Başkan Yardımcımız tarafından verildi. Tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Aile Okulu Eğitimi projemizin ilk semineri "Gençlik Sorunları ve Çözüm Önerileri" konusunda Sinan KONUK tarafından okulumuz konferans salonunda 10 Kasım cuma günü saat 10:30 da seminer verilecektir.

Kas

Okul girişinde öğrencilerimizi ayetler ile karşılıyoruz.

Kas

Danışman öğretmen Şenay Caymaz ve Musa Rüzgar rehberliğinde  Sağlık Temizlik kulübü öğrencileri Temiz su- Temiz eller  projesi hazırladılar. Kirli suda yaşayan mikroskobik canlılar incelendi.Tüm okul paydaşlarında temizlik bilinci oluşturuldu.Projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

“İlk Başörtün Bizden” Projemiz kapsamında ilk defa örtünen öğrencilerimize başörtülerini hediye etmeye devam ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine motivasyonlarını artırmak amacıyla okul gezileri düzenliyoruz. Tüm paydaşlara teşekkür ederiz.

Ekm

Atatürk'ün  önderliğinde; kanıyla, canıyla, varıyla, yoğuyla destanlar yazan bu milletin kurduğu Cumhuriyet 100 yaşında! Okulumuz bu kutlu yolda hayatını adayan başta Mustafa Kemal Atatürk'e, onun aziz silah arkadaşlarına, şehitlerimize ve gazilerimize minnetlerini sunarak, Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Ekm

“Her Cuma, Bir Cami” Projemiz kapsamında bu cuma namazını Ramazanoğlu Camisi'nde kıldık.

Ekm

“İlk Başörtün Bizden” Projemiz kapsamında ilk defa örtünen öğrencilerimize başörtülerini hediye ettik.

Ekm

Hızlı çalışmanıza ve sistemleri daha etkin bir şekilde entegre etmenize olanak tanıyan, öğrenmesi kolay, güçlü bir programlama dili olan Python'a ilgi duyan ilköğretim ve ortaöğretim hatta üniversite çağındaki herkesi kapsayan tüm dünyada yaygın olarak kullanılan programlama dili ile kodlamaya olan ilgiyi arttırmak amacıyla bu program geliştirilmiştir.

Ekm

13.10.2023 saat 10.10 da okulumuz Afete Hazırlık Kulübü tarafından tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiş. Emeği geçenlere teşekkür ederiz...

Ekm

Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi sonucunda hayatını kaybedenler ve özellikle çocuklar için okulumuzda bayrak yarıya indirildi, Kur'an-ı Kerim okundu ve törenlerde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.