ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Yüreğir Gençlik Merkezinin katkıları ile piknik alanında küçük bir atıştırmalık alıp bu enerji ile önce oynadık sonra piknik alanındaki çöpleri temizledik.

Ekm

Okulumuz, Diyanet  İşleri Başkanlığı ve Yüreğir Gençlik Merkezi işbirliği ile yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi 04.10.2022 salı günü Yüreğir Gençlik Merkezindeki ebru yapma etkinliği başladı. Öğrenciler ilk değer olan çevre duyarlılığını ebru sanatı ile suya nakşedip sonrasında kağıda döktü.

Ekm

Okul-Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 27/10/2022 Perşembe günü saat 10:00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Eyl

Öğrencilerimiz okula gelmeden tüm sınıflarımız, laboratuvarlarımız, öğrenci tuvaletlerimiz, okul koridorlarımız temizlendi.

Eyl

Kırılan, kilitleri bozulan, kapanmayan öğrenci lavabo kapılarımız yenilendi.

Eyl

• Sınıflarımızdaki öğrenci askılıklarımız yenilendi.
  • Okul içerisinde kilitleri bozulan kapılarımız açıldı.
  • Elektirik panolarına kilit takılarak öğrencilerimiz için güvenli hale getirildi.

Ağu

Sınıflarımızda sıraların, yaptığımız boyama işlemlerine zarar vermesini engelleyip, daha kalıcı olması için sınıfların tüm iç cephesini Ahşap kuşakla çevirdik.

Ağu

Yeni Eğitim Öğretim Yılına sınıflarımızı ve koridorlarımızı boyayarak hazırlanıyoruz.