Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ‘u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 34 adet 1000 tl'lik yardım kartlarımız hazır. Hayırseverlerimizden Rabbimiz razı olur inşallah.

Mrt

Mübarek Ramazan ayının gelişini, öğrencilerimize Ramazan ayının vazgeçilmezi geleneksel Osmanlı macunu ikram ederek karşıladık.

Mrt

Yüreğir İmam Hatip Okulları olarak Ramazan bilinci oluşturma adına “Hoş geldin Ramazan” etkinliği düzenledik. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

Mübarek Ramazan ayını; koridorlarımızı süsleyerek, hazırlamış olduğumuz sticker ve lokumlarımızı öğrencilerimizle buluşturarak karşıladık.

Mrt

Okulumuzda seçilen ayın öğrencileriyle, Adana Müzesine gezi düzenledik.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimize namaz kılma alışkanlığı kazandırmak için “Namaz Gönüllüleri” projemizi başlattık.

Şbt

2. defa "Ayın Temiz Sınıfı" seçilen sınıfımızı sinemaya götürdük.

TEMEL DERSLERE EK OLARAK HER ALANDAN HAFTADA 7 SAAT

Gelecek Yıl (2024-2025) 5.Sınıflar İçin

Okulumuzda Hangi Seçmeli Dersi İstersiniz?

-Görsel Sanatlar (Ebru, Hüsn-ü Hat,Grafik Tasarım)

-Spor(Futbol, Basketbol, Masa Tenisi)

-Musiki(Bağlama, Ney, Gitar)

-İngilizce

-Hafızlık (Kız Kur’an- Kerim)

Şbt

Okulumuzun bakım, onarım ve temizlik ihtiyaçlarını bitirerek 2. Döneme hazırladık.

Ock

2023-2024 eğitim- öğretim yılının 1. dönemini, "Onur Belgesi" alan ve dönemi birincilikle tamamlayan öğrencilerimizi ödüllendirerek bitirdik.

Ock

5. Sınıf kız öğrencilerimiz ve velilerimiz ile sabah kahvaltısında bir araya geldik.

Ock

Sabah töreninde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup, dua ettik. Rabbimiz askerlerimizi ve polislerimizi hain tuzaklardan korur inşallah.

Ock

Mübarek 3 ayların gelişini okulumuz öğretmen ve öğrencilerine çorba ikram ederek karşıladık. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.